Bekijk hier de volledige 2017 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

Dakine.

 • Dakine 365 Pack 21L Rugzak Baja

  Dakine

  365 Pack

  49.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine EQ Bag 74L Reistas Carbon

  Dakine

  EQ Bag

  54.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine EQ Bag 31L Reistas Stella

  Dakine

  EQ Bag

  44.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Trek II Rugzak Sellwood

  Dakine

  Trek II

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Atlas 25L Rugzak Stacked

  Dakine

  Atlas 25L

  54.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Campus 25L Rugzak Copper

  Dakine

  Campus 25L

  59.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Range 24L Rugzak Baja

  Dakine

  Range 24L

  54.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Trek II Rugzak Dark Navy

  Dakine

  Trek II

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Grom 13L Rugzak Kiki

  Dakine

  Grom 13L

  39.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Groomer Toilettas Copper

  Dakine

  Groomer Toilettas

  21.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Prom Rugzak Tory

  Dakine

  Prom Rugzak

  64.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Dakine Manscaper Toilettas Stacked

  Dakine

  Manscaper Toilettas

  34.95
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2017

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.