Bekijk hier de volledige 2018 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

American Tourister.

 • American Tourister Lock 'N' Roll Spinner 69 Skydiver Blue-14%

  American Tourister

  Tourister Lock

  €139.00
  119.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Airbeat Upright 55 Exp. Universe Black

  American Tourister

  Tourister Airbeat

  0.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Herolite Super Light Upright 55 Volcanic Black

  American Tourister

  Tourister Herolite

  0.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Bon Air Spinner S Strict Deep Turquoise-14%

  American Tourister

  Tourister Bon

  €99.00
  85.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Air Force 1 Spinner 81 Galaxy Black

  American Tourister

  Tourister Air

  0.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Airbeat Spinner 80 Exp. Sky Blue

  American Tourister

  Tourister Airbeat

  0.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Joyride Spinner 79 Expandable Hawaii Blue

  American Tourister

  Tourister Joyride

  0.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Herolite Super Light Spinner 55 Cactus Green

  American Tourister

  Tourister Herolite

  0.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.