Bekijk hier de volledige 2017 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

roze.

 • American Tourister Herolite Lifestyle Upright 55 Pomegranate

  American Tourister

  Tourister Herolite

  89.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Vaude Minnie 10 Rugtas Rosebay

  Vaude

  Minnie 10

  34.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Gabol Line Medium Trolley 68 Fuchsia

  Gabol

  Line Medium

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Hype Badge Rugzak Pink

  Hype

  Badge Rugzak

  34.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Hype Badge Rugzak Pink

  Hype

  Badge Rugzak

  34.95
  MEER INFORMATIE >>
 • The Pack Society Multi Case Toilettas Coral Spatters Allover

  The Pack Society

  Pack Society

  14.95
  MEER INFORMATIE >>
 • SuitSuit Caretta Spinner 67 Shocking Pink

  SuitSuit

  Caretta Spinner

  79.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Kipling Art S Handtas Cherry Pink C

  Kipling

  Art S

  79.90
  MEER INFORMATIE >>
 • Delsey Belmont Cabin Slim Spinner 55 Pink

  Delsey

  Belmont Cabin

  119.00
  MEER INFORMATIE >>
 • The Pack Society The Cool Prints Rugzak Coral Spatters Allover

  The Pack Society

  Pack Society

  39.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Pinnacle Rugzak Coupled Pink-25%

  Eastpak

  Pinnacle Rugzak

  €79.00
  59.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2017

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.