Bekijk hier de volledige 2018 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

roze.

 • American Tourister Herolite Lifestyle Spinner 74 Pomegranate-4%

  American Tourister

  Tourister Herolite

  €135.00
  129.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Reisenthel Trolley XS Kids Cats And Dogs Rose

  Reisenthel

  Trolley XS

  79.95
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Herolite Lifestyle Spinner 67 Pomegranate

  American Tourister

  Tourister Herolite

  125.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Tranverz S Trolley Extra Pink TSA

  Eastpak

  Tranverz S

  129.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Okiedog Wildpack Junior Trolley Medium Rabbit

  Okiedog

  Wildpack Junior

  39.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Delsey Turenne Trolley 4 Wheel 70 Peony

  Delsey

  Turenne Trolley

  279.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite Happy Sammies Upright 45 Rabbit Rosie

  Samsonite

  Happy Sammies

  99.00
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Modern Dream Spinner 69 EXP Rose Gold

  American Tourister

  Tourister Modern

  139.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.