Bekijk hier de volledige 2019 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

roze.

 • Disney Rolling Suitcase 4 Wheels Movem Hola

  Disney

  Rolling Suitcase

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • SuitSuit Fab Seventies Handbagage Spinner 55 Coral Cloud

  SuitSuit

  Fab Seventies

  129.95
  MEER INFORMATIE >>
 • CarryOn Wave Trolley 55 Pastel Pink

  CarryOn

  Wave Trolley

  49.90
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Soundbox Spinner 67 Exp. Hot Pink

  American Tourister

  Tourister Soundbox

  155.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Herschel Trade Carry On Koffer Ash Rose-27%

  Herschel

  Trade Carry

  €179.95
  130.99
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Holiday Heat Spinner 79 Blossom Pink

  American Tourister

  Tourister Holiday

  105.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.