Bekijk hier de volledige 2019 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

rood.

 • Delsey Segur Trolley Case 4 Wheel 78 Red-33%

  Delsey

  Segur Trolley

  €209.00
  139.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Victorinox Spectra 2.0 Medium Trolley 68 Red-4%

  Victorinox

  Spectra 2.0

  €415.00
  399.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite S'Cure Spinner 81 Crimson Red-12%

  Samsonite

  S'Cure Spinner

  €215.00
  189.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Gabol Cloud Medium Trolley 69 Red

  Gabol

  Cloud Medium

  74.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite B-Lite Icon Upright 55 Ruby Red

  Samsonite

  B-Lite Icon

  199.00
  MEER INFORMATIE >>
 • CarryOn Air Handbagage Spinner 55 Cherry Red

  CarryOn

  Air Handbagage

  59.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Tranverz M Trolley Blakout Stop

  Eastpak

  Tranverz M

  149.95
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Aero Racer Spinner 55 Poppy Red

  American Tourister

  Tourister Aero

  99.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.