Bekijk hier de volledige 2017 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

paars.

 • Dakine Prom SR 27L Rugzak Seashore

  Dakine

  Prom SR

  74.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Eagle Creek Pack-It Specter On Board Toiletry Kit Grape

  Eagle Creek

  Creek Pack-It

  40.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Burton Tinder Pack Rugzak Starling Sedona Print

  Burton

  Tinder Pack

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Wyoming Rugzak Insulate Purple

  Eastpak

  Wyoming Rugzak

  69.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Benchmark Etui Coupled Pink

  Eastpak

  Benchmark Etui

  9.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Kipling Zamor B Schoudertas Water Camo

  Kipling

  Zamor B

  54.90
  MEER INFORMATIE >>
 • Mywalit Zip Around Credit Card Holder Sangria Multi

  Mywalit

  Zip Around

  42.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Gabol Line Cabin Trolley 55 Mauve

  Gabol

  Line Cabin

  59.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Kipling Reth Schoudertas Water Camo

  Kipling

  Reth Schoudertas

  79.90
  MEER INFORMATIE >>
 • Roxy Sugar Baby Rugzak Dress Blues Small Wintery Geo

  Roxy

  Sugar Baby

  35.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Mywalit Medium Matinee Wallet Portemonnee Lavender

  Mywalit

  Medium Matinee

  92.50
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2017

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.