Bekijk hier de volledige 2018 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

grijs.

 • Travelite CrossLite 4 Wheel Trolley L Exp. Anthracite

  Travelite

  CrossLite 4

  119.95
  MEER INFORMATIE >>
 • CabinZero Military 28L Lightweight Adventure Bag Military Grey

  CabinZero

  Military 28L

  79.90
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Tranverz S Trolley Stitch Dot TSA

  Eastpak

  Tranverz S

  129.95
  MEER INFORMATIE >>
 • American Tourister Holiday Heat Spinner 79 Metal Grey

  American Tourister

  Tourister Holiday

  99.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite MixMesh Spinner 81 Grey/Capri Blue

  Samsonite

  MixMesh Spinner

  279.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite X-Blade 3.0 Upright 55 Strict Grey/Black

  Samsonite

  X-Blade 3.0

  199.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Eastpak Tranverz XS Black Denim TSA

  Eastpak

  Tranverz XS

  109.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite Vectura Rolling Tote 17.3-16%

  Samsonite

  Vectura Rolling

  €165.00
  139.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite Happy Sammies Upright 45 Kitty Cat

  Samsonite

  Happy Sammies

  99.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Gabol Board Large Trolley Grey/ Black

  Gabol

  Board Large

  74.95
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.