Bekijk hier de volledige 2018 collectie goedkope koffers, trolleys & tassen

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

bruin.

 • Decent Basic Line Handbagage 53 Champagne

  Decent

  Basic Line

  29.95
  MEER INFORMATIE >>
 • CarryOn Wave Trolley 55 Champagne

  CarryOn

  Wave Trolley

  49.90
  MEER INFORMATIE >>
 • March Ribbon Spinner 75 Bronze Brushed

  March

  Ribbon Spinner

  109.00
  MEER INFORMATIE >>
 • March New Carat Spinner 55 Bronze Brushed

  March

  New Carat

  99.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite S'Cure Deluxe Spinner 81 Metallic Bronze

  Samsonite

  S'Cure Deluxe

  269.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite Prodigy Spinner 55 Expandable Ivory Gold-12%

  Samsonite

  Prodigy Spinner

  €249.00
  219.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Samsonite Dynamore Upright 55 Expandable Length 35 Taupe

  Samsonite

  Dynamore Upright

  139.00
  MEER INFORMATIE >>

Goedkope koffers en trolleys 2018

Een koffer koopt u natuurlijk bij koffers 4u. We zijn de grootste kofferverkoper van Nederland! U kunt kiezen uit diverse reisbagage zoals: koffers, reistassen, rugzakken, schoudertassen en laptop- en businesstassen. Op koffers4u.nl kunt u diverse informatie vinden over de kofferservice die koffers 4u biedt en een handige keuzehulp welke u kunt gebruiken bij het kiezen welk koffer het beste bij u past.

koffers 4u verkoopt koffers van de beste merken zoals Samsonite, Delsey, Eastpak,Carlton, Princess Traveller en Kipling. De keuze tussen de diverse koffermerken is enorm. Indien er iets met uw koffer aan de hand is biedt koffers 4u een reparatieservice in de winkels waar u ook altijd terecht kunt voor vragen.

Binnen het assortiment koffers bestaat een verdeling tussen harde of zachte koffers. Harde koffers beschermen uw bagage tegen allerlei invloeden van buitenaf en zijn gemakkelijk schoon te houden. Zachte koffers zijn daarentegen wat flexibeler om in te pakken, waardoor er vaak meer volume in kan. Om de koffer handig te vervoeren is er de keuze tussen een koffer met twee of vier wielen, waarbij de koffer met twee wielen stabieler is, maar de koffer met vier wielen veel flexibeler om te vervoeren. Naast de verschillen tussen een harde en zachte koffer, kunt u kiezen om een koffer te kopen met en zonder ritssluiting.

Gaat u op vakantie met het vliegtuig, dan moet uw koffer vaak ook aan allerlei eisen voldoen. De afmetingen van de koffer moeten voldoen aan de eisen van de vliegmaatschappij en in Amerika is het handig om met een koffer te reizen die is voorzien van een TSA slot. Al deze kofferinformatie is te vinden op koffers4u.nl, waarbij u de informatie over de afmetingen van handbagage altijd het beste voor vertrek te controleren is bij uw vliegmaatschappij.

Wilt u veilig op reis met uw koffer, zorg dan dat uw koffer is voorzien van een handig slot. Er zijn koffers met een ingebouwd cijferslot, indien uw koffer niet voorzien is van een slot, is het altijd mogelijk om een apart slot te kopen bij koffers 4u.